Google+  HOME    DESPRE NOI    COLABORATI CU NOI    TERMENE DE LIVRARE    CONTACT     COD   


Inele Marochinarie
Inele Rotunde
Inele Dreptunghiulare
Inele D
Inele Ovale
Inele BrelocCarabine poseta
Carabine <= 1cm
Carabine <= 1,5cm
Carabine <= 2cm
Carabine <= 2,5cm
Carabine <= 3cm
Carabine <= 4cm
Carabine portcheiCatarame
Catarame <= 1cm
Catarame <= 1,5cm
Catarame <= 2cm
Catarame <= 2,5cm
Catarame <= 3cm
Catarame <= 3,5cm
Catarame <= 4cm
Catarame <= 5cm
Catarame <= 6cm
Catarame <= 7cm
Catarame cu rola
Catarame cu Reglaj
Catarama curele barbati
Catarama curele damaPrestari Servicii
Gravura si taiere laser pe piele
Gravura laser pe metalACCESORII
* Inchizatori
* Magneti
* Ocheti poseta
* Riveti, Capse, Butoni
* Fermoar
* Cursori fermoar
* Ornamente
* Clopotei poseta
* Manere poseta
* Sustinatori poseta
* Lant poseta
* Snur textilPiele ,Tesaturi
Piele artificiala
Tesatura Tip CORDURAInscriere Newsletter
De ce sa ma inscriu ?
Pentru a putea primi de la noi ultimele oferte si informatii, pentru a putea donwloada oferta completa, pentru a putea vizualiza preturile produselor.
Inscrieti-va adresa de mail:
Linkuri utile
Promovare Google
omega replica watches
cheap replica watches
cheap omega replica
Zona Membrilor

Adresa de mail
Parola
Colaborati cu noi

Disponibili in fiecare zi ...

Disponibilitatea noastra este reflectata prin faptul ca solicitarile dumneavoastra pot fi facute in orice moment din zi, fara a avea un program fix. Astfel, comenzile vor fi preluate prin diversele mijloace de comunicare si vor fi rezolvate in timpul cel mai scurt posibil, in functie de stocul produselor solicitate. Prin notiunea de "cel mai scurt timp posibil" intelegandu-se livrarea in ziua respectiva sau, dupa caz, in functie de termenul comenzilor solicitate sau, repetam, in functie de stocul din momentul comenzii.

Timpul conteaza si pentru noi ...


Este necesar sa intelegem impreuna ca prin rezolvarea prompta a solicitarilor dumneavoastra noi ne-am creat un statut demn de apreciat pe piata de profil, pe de o parte, iar dumneavoastra aveti multumirea si linistea unei colaborari normale fara grija unor esecuri in derularea propriilor dumneavoastra activitati.

Politica platilor

Politica platilor in general este cea mai spinoasa problema in domeniul nostru de activitate. Pornind de la premiza ca niciodata nu sunt bani, societatea noastra ofera cea mai flexibila politica de preturi existenta in acest domeniu admitand si acceptand in acelasi timp orice solutie venita de la partenerii nostrii, mai vechi cat si cei noi sositi.

De ce ? Plecand de la acceptiunea ca avem sau vom avea o afacere de parteneriat in care cineva vinde iar altcineva cumpara, produce si vinde la randul lui, acel altcineva trebuie sa-si plateasca datoriile fata de partenerul cu care colaboreaza. Cine pleaca de la ideea ca poate sa-si rezolve probleemele intr-un singur sens, nu poate fi partener cu societatea Metalo Plast Niculae & Co. Toate discutiile referitoare la negocieri de preturi pe produs, cat si plata acestor produse vor fi discutate separat cu fiecare partener de afaceri la modul cel mai serios. Finalitatea este una singura: colaborare 100%


stoc limitat
@2006 CreativIT Company